Revin

18 martie 2008
  Revin dupa…nu fac calculul, insa a trecut mult timp de cand nu am mai scris pe acest blog. Blog care vreau sa fie in continuare o reflectare a gandurilor si parerilor mele nu un pretendent la pozitii fruntase in diverse clasamente ale blog-urilor.
  Revin de asemenea asupra unei placeri pe care vreau sa o conturez cat mai bine in anii urmatori si anume faptul ca imi place sa scriu. Motivatia e una clara pentru mine: vreau sa ma dezvolt cat de mult pot, sa trec prin toate etapele ca sa ajung sa scriu pe gustul meu.
  Revin pentru ca vreau sa caut in continuare evolutia continua, sa caut atitudinea constructiva si pozitiva. Si cred ca e o singura solutie, si anume sa pornesc de aici si de acum si sa ma maturizez cu fiecare ocazie, sa fac din fiecare lucru mai marunt sau mai important o oportunitate ca sa invat si apoi sa aplic ce am invatat ca sa invat si mai bine.
  Revin asupra ideii pe baza careia am pornit acest blog, pe care insa il privesc ca pe un proiect pe termen lung . Astfel, trebuie sa invatam sa avem toti puterea de a schimba. Sa invatam sa avem mintea deschisa.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X